tali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tali

  • naon-naon anu sok dipaké meungkeut.
  • Itam urang ménta tali!
  • Baréngkos wé ku tali bangsat téh, bisi kabur!

Tingkatan basa[édit]

  • tali : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.