Lompat ke isi

taluk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

taluk

  • masrahkeun diri sarta jangji moal ngalawan.
  • Bangsat nepi ka taluk diudag polisi.
  • Ulah taluk kudu sumanget ari digawé mah.

Tingkatan basa[édit]

  • taluk : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.