Lompat ke isi

tambah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tambah

  • ngahijikeun barang atawa naon-naon kana anu geus aya saméméhna.
  • Tambah atuh gemuk téh méh téréh jangkung paréna.
  • Ulah ditambah heula parab lauk tég, bisi mabo!

Tingkatan basa[édit]

  • tambah : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.