Lompat ke isi

tambal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tambal

  • lawon leutik anu dipaké nutupan baju anu caropong.
  • Tambal heyla bajuna éra ku batur!
  • Kahadé tambal masing bérés ulah aya nu kaliwat!

Tingkatan basa[édit]

  • tambal : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.