tamu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

tamu

  • sémah atawa jalma anu mondok di imah batur.
  • Tamu téh ieu mah jauh ti Jakarta.
  • Irma kadatangan tamu ti Amérika.

Tingkatan basa[édit]

  • tamu : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.