Lompat ke isi

tanda

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tanda

  • sarupa noda dina kulit jalma.
  • Usman mah tanda lahirna aya dina leungeun.
  • Lina boga tanda dina damisna.

Tingkatan basa[édit]

  • tanda : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.