tata

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tata

  • susunan, aturan atawa bérés, merenah.
  • Tata atuh kamar téh ngarah genaheun!
  • Lamun di sakola kudu nurutkeun kana tata tartib sakola.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.