tempo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

tempo

  • pagawéan saha baé barangténjo ka hareupeun barang bari ngadepong.
  • Ulah sok hayang tempo lila kana pagawéan batur sabab matak teu genah.
  • "Bantuan atuh Si Budi téh tong saukur tempo bari diuk hungkul!".

Tingkatan basa[édit]

  • tempo : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.