tradisional

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

tradisional

tradisional

  1. dumasar kana kabiasaan anu turun-tinurun ti karuhun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]