tradisional

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

tradisional

  1. dumasar kana kabiasaan anu turun-tinurun ti karuhun.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan