tuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

tuh

  1. ringkesan tina kecap atuh;
    baé tuh.
  2. nembrakkeun kanyataan.
    tuh pan kieu jadina!
Kecap panuduh [su]

tuh

  1. nuduhkeun nu di kaanggangan;
    tuh nu aya dipeuntas.
  2. panuduh pikeun anu dituduhkeun.
    tuh, aya pan?