tungkus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

tungkus

barang anu dipaké bari dicangreudkeun ku juru papakéan.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.