tungtunan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

kecap barang[édit]

hiji hal anu ditungtun.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.