tungtung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

tungtung

  1. sisi ahir tina panjangna barang atawa waktos;
  2. bisa ogé disebut sisi, wates, muara, pucuk jeung laén-laénna.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.