tungtut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap pagawéan [su]

tungtut

gawéan anu dilakonan saeutik-saeutik nepi ka anggeusna.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.