tunjang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

tunjang

akar janggot anu nanceb kana taneuh nepi ka jadi panahan tangkal.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.