tunjuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap pagawéan [su]

tunjuk

nuduhkeun sabari ngalempengkeun leungeun ka objék anu dituduhkeun ku hiji Jelena anu tujuanna kanggo netepkeun, nyatakeun kahayang atawa nanya.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.