ukur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ukur

  • cara netepkeun sabaraha beuratna, luhurna, jerona, atawa jauhna ka naon-naon nu kudu aya pangukurana.
  • Sok geura, ukur luhurna gedong éta, moal leuwih luhur tibatan Burj Khalifa ayeuna.
  • Lamun sagala rupa diukur ku ukuran dunya mah moal aya anggeusna, bakal kurang waé.

Tingkatan basa[édit]

  • ukur: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.