Lompat ke isi

uyah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

uyah

(file)
  • dijieun tina cai laut; rasana asin; lamun cilaut dituhurkeun bakal nyésa uyahna; aya ogé anu asalna ti jero taneuh.
  • Mun masak ulah loba teuing uyah, pangsét!
  • Salian keur bumbu masak, uyah boga kasiat keur kaséhatan.

Tingkatan basa[édit]

  • Uyah: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.