werat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  1. mampu
  • conto ngalarapkeun dina kalimah

teu werat nyakolakeun,teu mampu nyakolakeun