Lompat ke isi

weureu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

weureu

  • seubeuh.
  • Abdi tos weureu diajar Biologi, hoyong gentos jurusan kuliah.
  • Peutingna loba teuing dahar daging, isukna nepi ka weureu kanu dadagingan.

Tingkatan basa[édit]

  • weureu: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.