wisaya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

wisaya

wisaya

  • wisaya: jampé pamaké pikeun nyilakakeun atawa nyusakheun batur
conto: Ti saprak manéhna babalik pikir, sakur wisaya beunang guguru baheula téh terus dipiceunan.
  • wisaya: pitenah, pitnah
conto: Manéh tong nyoba-nyoba nyebarkeun wisaya, sabab sakanyaho kuring mah jelema anu digogoréng ku manéh téh bageur.