wiwaha

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

wiwaha

wiwaha

  • wiwaha: jeujeuhan, pertimbangan
conto: Cing atuh sing boga wiwaha, da anjeun téh lain budak satepak.

Babasan[édit]

wiwaha

  • Arjuna Wiwaha: ngaran lalakon wayang, Arjuna kawin sabada tapa (witaraga)
conto: Dalang Suhaya mimindengna medar lalakon Arjuna Wiwaha.