wong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

wong

wong

  • pawongan: pangiring; réncang; panakawan
conto: Semar katut tilu anakna téh pawongan Pandawa Lima.

Babasan[édit]

wong

  • kolot pawongeun: ngora-ngora siga geus kolot (jalma)
conto: Lantaran hirupna mindeng ripuh jueng tara eureun-eureun humandeuar, antukna katénjo jadi kolot pawongeun.