wong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

wong

  • pawongan: pangiring; réncang; panakawan
conto: Semar katut tilu anakna téh pawongan Pandawa Lima.

Babasan

wong

  • kolot pawongeun: ngora-ngora siga geus kolot (jalma)
conto: Lantaran hirupna mindeng ripuh jueng tara eureun-eureun humandeuar, antukna katénjo jadi kolot pawongeun.