wudu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

wudu

  • wudu: lemesna abdas, lalampahan saméméh solat (susuci)
conto: Mun rék wudu mah nimba heula jung.

Open book 01.svg Kecap sipat

wudu

  • wudu: buntu laku, teu bisa milampah pagawéan
conto: Kabingung téh lamun hahanteman dikukut mah ahirna matak wudu.