wuwung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

wuwung

wuwung

  • wuwung: tutup hateup sapanjang sambungan suhunan, tempat patepungna kenténg dina puncak suhunan
conto: Titadi ogé éta japati téh eunteup dina wuwung.
Kecap pagawéan [su]

wuwung

wuwung

  • wuwung: ceuceuh, ceuceuhan
conto: Sanggeus diwuwung mah, rieut téh teu sakara-kara jadi leungit.