wuwung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

wuwung

  • wuwung: tutup hateup sapanjang sambungan suhunan, tempat patepungna kenténg dina puncak suhunan
conto: Titadi ogé éta japati téh eunteup dina wuwung.

Open book 01.svg Kecap pagawéan

wuwung

  • wuwung: ceuceuh, ceuceuhan
conto: Sanggeus diwuwung mah, rieut téh teu sakara-kara jadi leungit.