yuni

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

yuni

  • yuni: boga pasipatan anu diupamakeun kana hiji banda boh pikahadéeun boh pikagoréngeun.
Conto: Ti bubudakna ogé Nyi Épon mah geus yuni kembang.

Babasan[édit]

  • yuni: hengker jiwa, babari kapangaruhan, pangpangna ku awéwé.
Conto: Si éta mah kitu ti baheula adatna téh, leumpeuh yuni.