yuni

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

  • yuni: boga pasipatan anu diupamakeun kana hiji banda boh pikahadéeun boh pikagoréngeun.
Conto: Ti bubudakna ogé Nyi Épon mah geus yuni kembang.

Babasan

  • yuni: hengker jiwa, babari kapangaruhan, pangpangna ku awéwé.
Conto: Si éta mah kitu ti baheula adatna téh, leumpeuh yuni.