Kontribusi pamaké

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

  • 1 April 2016 13.59 béda juj 0 m TepasNgonci Tepas: Main page have to be, at least, semi-protected ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Ngan bisa ku kuncén] (tanpa wates))