Wiktionary

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Inggris[édit]

Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
Wiktionary
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: Wiktionary

Éjahan[édit]

Inggris

  • IPA: /ˈwɪkʃən(ə)rɪ/

Loudspeaker.png Audio (UK, RP)?, file / Loudspeaker.png Audio (UK)?, file

AS

  • IPA: /ˈwɪkʃəˌnɛri/
  • AHD: /wĭkʹshə-nĕr'ē/

Loudspeaker.png Audio (US)?, file / Loudspeaker.png Audio (US)?, file / Loudspeaker.png Audio (Canada)?, file

Étimologi[édit]

Gabungan tina wiki jeung dictionary (kamus)

Kecap barang[édit]

  1. Hiji proyék réréongan nu dijalankeun ku Yayasan Wikimédia pikeun ngahasilkeun kamus nu lengkep tur haratis (kaasup léksikon jeung tésaurus) dina sadaya basa.
  2. Kamus nu dihasilkeun tina ieu proyék.

Istilah turunan[édit]


Baca ogé[édit]