Wiktionary:Kuncén/Pamundut jadi kuncén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kabeh pamaké aktif Wiktionary nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wiktionary, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén.

Sarat[édit]

Saratna mah kasapukan umum baé heula, najan henteu formal. Nu ngajukeun diri jadi kuncén, kedah tos kabuktian sumbanganana ka Wiktionary Sunda: didukung ku warga Wiktionary Sunda.

Carana[édit]

  • Tulis ngaran anjeun di bagian Pamundut, dihandapeun ieu.
  • Kuncén saterusna baris mindahkeun ka kaca pemungutan sora.
  • Mimiti pemungutan sora.
  • Catetan: Pamaké anu katempona memang henteu meujeuhna jadi pangurus kawas kakara ngagabung, asal-asalan jsb moal dituluykeun ka prosés pemungutan sora sarta baris langsung ditampik.

Pamundut[édit]

Pamaké:Uchup19[édit]

Seja mermanakeun Wiktionary basa Sunda anu kieu lara tunggarana teu aya nu maliré, ku kituna simkuring baris ngajengkeun pamundutan janten kuncén. Pamugi sapukeun, diantos swarana.--Uchup19 (obrolan) 23 Juni 2015 06.44 (UTC)

Satuju[édit]

  • Satuju/Support memang butuh pengurus lokal soalnya.-Aldnonymous (obrolan) 24 Juni 2015 13.36 (UTC)

Teu Satuju[édit]

Kumabaé[édit]

Pamundut ditampik[édit]