Wiktionary:Nu ahéng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Di handap ieu dibéréndélkeun kecap-kecap nu aya dina Kamus Wiki, nu jarang dipaké atawa karasa ahéng. Kecap ieu teu malulu basa Sunda, sabab ieu kamus ngawengku sagala kecap ti sagala basa.

Bilih badé nambihan, diantos pisan.