abéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Panyambung[édit]

abeh, ambeh[édit]

Supaya, sangkan

Conto Kalimah[édit]

Make sabun mandi teh abeh bersih