abus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap Pagawean[édit]

abus (kasar)[édit]

asup ka jero

Conto Kalimah[édit]

  1. Peundeutkeun panto dapur téh, hayam bisi abus!
  2. Pun anak teu acan tiasa abus ka sakola, margi séépeun tempat.

Catetan[édit]

Lemesna tina abus nyaéta ka lebet

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan