abus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

abus

  1. asup, asup ka jero;
  2. mindahkeun obyék ti luar jadi ka jero kalawan ngaliwatan lawang.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]