Lompat ke isi

asup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

asup

  1. kecap pagawéan ka jero ngaliwat lawang atawa naon baé anu ngolowong di antarana liang
Sinonim
  1. abus
Tarjamahan[?]