asup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

asup

  1. kecap pagawéan ka jero ngaliwat lawang atawa naon baé anu ngolowong di antarana liang
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. abus
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]