asup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

asup

Sinal de igual.svg Sinonim
  1. abus

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan