adeuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

adeuh

  • kecap pangagét anu hartina sarua jeung aduh, biasana dipake keur nandakeun watir pikarunyaeun.
  • Adeuh ceu, dieu urang bantos.
  • Adeuh, asa karunya ningal kaayaan kulawargi Pa Maman..

Tingkatan basa[édit]

  • adeuh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.