ai

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ai

  1. ayi, lemesna tina adi; nu sahandapeun umurna atawa pernah adi: Iraha Ai sumping?
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Umum Basa Sunda Lembaga Basa jeung Sastra Sunda.