ajudaan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ajudaan (ajuda + -an)

  1. harti awal nyaéta pitulung atawa bantuan;
  2. harti kiwari jadi jalma nu sayaga pikeun mantuan ka dununganna tina sagala panarajang atawa kabahaya, wangun kecapna robah jadi ajudan.