ajudan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ajudan (ajuda + -an)

  1. robahan tina kecap ajudaan, patugas anu digawékeun ku pamingpinna nu pancénna pikeun ngurus sagala kaperluan nu patali jeung pagawéan pamingpinna éta.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.