anggaran

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

anggaran (anggar + -an)

  1. anggaran balanja, rarancangan kaluar-asupna duit kaperluan nagara. anggaran dasar, kumpulan palanggeran-palanggeran hiji paguyuban. anggaran rumah-tangga, wincikan jeung tambahan anggaran dasar.