arileu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

arileu

  1. arula-arileu, pungkal-péngkol (jalan, walungan, aleutan jsté.), ileu.