artos

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

artos

  1. lemesna tina kecap duit.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]