duit

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

duit (Walanda)[édit]

alat pikeun mayar barang atawa upah gawe sarta jadi ukuran karaharjaan. Lemesna duit nyaeta artos

duit (Walanda)[édit]

ngaran mata uang baheula

saduit[édit]

kurang ti sa sen

tilu duit[édit]

sabenggol = 2,5 sen = 1/40 rupia

duduitan[édit]

  1. duit bobodoan
  2. ngaran tutuwuhan sabangsa epifit nu sok narapel na dahan

Kecap Pagawean[édit]

ngaduit[édit]

bahasa sedengna tina meuli

Kecap-Kecapan[édit]

duit panas, duit pait[édit]

duit nu teu meunang dipake pikeun kaperluan pribadi, duit nagara atawa duit amanat

Babasan[édit]

mata duitan[édit]

piduit pisan, kasengsrem ku duit