atah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

atah

Conto: Atah kénéh jambu téh, ulah waka diala.

Babasan

  • éléh ku atah-atah: gancang putus harepan
Conto: Mun enya mah keyeng niatna, atuh ulah éléh ku atah-atah.
  • atah warah: kurang didikan
Conto: Dasar budak atah warah siah !

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan