béwok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

béwok

béwok

  • méwok: diuk sorangan di tempat nu rada buni atawa di juru
Conto: Kunaon titatadi manéh méwok waé di dinya euy !
Kecap barang [su]

béwok

béwok

  • bewok: bewos, kumisan, janggotan, jeung godégan
Conto: Moal aya nu bireuk, tanyakeun waé Emod béwok, kituh.
  • béwok: jangkrik leutik
Conto: Parabkeun ka manuk tah béwok téh.