babét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

babét

babét

  • dibabét: dibanting
Conto: Montong ngabacot waé siah, bisi dibabét.

Babasan[édit]

  • lanjang babét: basa pamoyok ka parawan nu geus mejeuhna rimbitan
Conto: Ari keur usum derep mah lanjang babét sok ngarumpul.