babad

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

babad

babad

Conto: Kudu di babad jukut di tukang téh, ngarah katénjona teu sareukseuk.
Kecap barang [su]

babad

babad

Conto: Ari manéh geus maca babad anu medar lalakon Dipati Ukur.
Kecap sipat [su]

babad

babad

  • babad: sasama; sarua
Conto: Hadéna laki rabi téh ka anu babad waé.