badag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

badag

  1. Gede; henteu leutik bahasa lomana tina ageung
Sinal de igual.svg Sinonim

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan