badawang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

badawang

badawang

  • badawang: jejelemaan jangkung gedé teu puguh potongan sok dipaké dina iring-iringan
Conto: Ulah ngabring-ngabring waé badawang atuh, sakieu panas morérét téh !

Babasan[édit]

  • badawang: jangkung gedé teu matut
Conto: Boro-boro lenjang, awak kawas badawang kitu.