bajra

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bajra

bajra

  • bajra: pakarang sarupa gada
Conto: Gejrét waé hulu buta téh ditinggang ku bajra tepi ka méjrét.
  • hileud bajra: hileud peurahan, rupana héjo udat-udatan koneng
Conto: Montong tataékan kana tangkal nangka éta, loba hileud bajra.
  • ibun bajra: ibun rada kimpel, upama peuting kacida tiisna
Conto: Teu kuat ku tirisna ari meuting di wewengkon Cileunca téh, sok aya ibun bajra.