balawa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

balawa

  • koki, tukang popolah.
  • Balawa loba di menta tulung babantu dikariaan.
  • Jaman kiwari balawa loba dibuthkeun jang usaha kadaharan.

Tingkatan basa[édit]

  • balawa: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.