bali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bali

bali

  • organ témporal nu ukur aya di jero awak wanoja (atawa sato bikang) nalika reuneuh, napel dina pinding rahim pikeun nyerep zat-zat gizi ti getih indung ka anak nu dikandungna ngaliwatan tali ari-ari.

Babasan[édit]

  • bali geusan ngajadi: tempat/wewengkon dilahirkeunana hiji jalma.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Patempatan[édit]

  • ngaran hiji pulo (sakaligus propinsi) di wétaneun pulo Jawa.
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
bali
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: bali